hétfő, november 13, 2006

Boccs.
Tudom, hogy sokan inkább arra lennének kíváncsiak, hogy most mi van velem, minthogy 2 évvel ezelőtti dolgokrol halljanak. Ezért leírom, hogy mi van most röviden. Higgyétek el később a mostani dolgokról is részletesebben be fogok számolni, de előbb azt akarom, hogy mindenki megismerje az ezt megelőző időszakot és felismerje az összefüggéseket.
Szóval jelenleg Sydney-ben élek. Három hónapja jöttem ki az egyik legjobb barátommal, Attilaval. Egy Sydney College-be járunk business-marketing szakon. Ez egy másfél éves iskola, szóval addig biztosan itt leszek, utána meg biztosan nem. Jó ez a város, de annyira azért nem. Szóval a suli jó, eléggé élvezem, főleg mert még soha nem hallott dolgokról tanulok. Tényleg lelkes vagyok. Mivelhogy mindketten beszélünk angolul és több mint 10 éves vendéglátó tapasztalatunk van könnyen találtunk munkát. Egy ügynökségnél dolgozunk, kb olyan mint a gála szervíz otthon, és eléggé beépültünk már. Már kapunk supervisor műszakokat is és főleg gazdagok meg hírességek partiaira járunk dolgozni. A pénz is jó, kb 25 $ per óra. Igaz csak kb. 30 órát dolgozunk hetente ami elég jó, húszat lehetne legálisan. Most költöztünk egy apartman házba, drágán de viszont nagyon jó helyan van. Plussz tényleg jó a peco. Medence, pálmafák meg minden. A központtól 8 percre van gyalog, a sulitól meg 12-re. A nyár csak most kezdődött, de már 30 fok van mindennap. Szóval egyenlőre minden nagyon OK. Na ennyit most, később ha valami tényleg érdekes történik, beszámolók róla. Ja ma megyünk a U2 koncertre.

1 megjegyzés:

Balint írta...

Mivel még senki sem írt Neked ide, gondoltam jó leszek, és megszánlak, eme kedves szavakkal, hogy lelkesen irogass, és ne szegd kedved, eme oldal rendszeres frissítésében. Ja és ne menj Frankfurtba többet:)